Menú
GEGANT

Drakofarra

Data Divendres 5 de novembre
Hora 22h
Lloc Plaça de Sant Domènec

La Bruixa de la Catedral serà l'encarregada d'invocar el drac de l'apocalipsi, el Beatusaure, per portar la festa a la Ciutat de Girona. El nostre drac, acompanyat pel Petit Drac Major i de la Bruixa de la Catedral, seran els encarregats d'espantar el mal que aquest any ha perseguit a la Ciutat de Girona i retornar l'alegria als gironins i gironines.

Els versots que la Bruixa fa servir per convocar el Beatusaure els pots fer tu a través d'un concurs organitzat per Fal·lera Gironina i els Diables de l'Onyar. Podràs trobar les bases del concurs a les nostres Xarxes socials (Twitter, Facebook o Instagram - @fgironina). 

Aquest any serà un espectacle estàtic a les escales de Sant Domènec, però no us penseu pas que us quedareu sense xuixos! Hi haurà una parada on comprar-ne i abans de començar l'espectacle us podreu apuntar al concurs de menjar xuixos que farem en acabar l'espectacle! 

*Esdeveniment col·laborador amb la Festa Major dels 4 Rius: La Briuxa ha de dir els versots, però el poble és l'encarregat de fer-los. Us demanem que escriviu un versot i ens l'envieu per Twitter o Instagram etiquetant-nos (@fgironina) i posant el hashtag amb el vostre riu (#onyar #ter #galligants #güell). Els versots seleccionats seran llegits per la Bruixa i puntuaran pel seu riu! Molta sort a tots!

Format dels versots: Petita estrofa de 4 versos amb una rima encadenada (ABAB) i amb la voluntat de fer mofa o sàtira de l'actualitat.