Menú

Nota legal

El domini: http://www.fal-leragironina.com és propietat de l'empresa FAL·LERA GIRONINA, amb el NIF G17528662 Registre Mercantil de . El domicili de l'empresa és Hortes, 22 - Porta 29 17001 17001. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el o l'e-mail:info@fal-leragironina.cat
Propietat intel·lectual i industrial:
La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de FAL·LERA GIRONINA.
Responsabilitat en els enllaços:
FAL·LERA GIRONINA inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. FAL·LERA GIRONINA no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.
Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de FAL·LERA GIRONINA amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Hortes, 22 - Porta 29 17001 17001, Ref. Protecció de dades.